En grön skön jul

19. dec, 2014

Här är det grönt och fint, man kan nästan tro det är Mars månad och inte December. Vi har varit sjuka i veckan. hosta snor och feber, flera vakna nätter. men det är väl på tiden man får uppleva det som alla andra småbarnsföräldrar pratar om. Elvis är snart 8 månader och har aldrig varit sjuk innan. Aina är snart 2 år och har varit febrig en gång så man får ju vara väldigt tacksam.

Försökte få till några julkort för ett tag sen.. Förr om tiden köpte jag alltid färdiga julkort, sen började det med en hund, två hundar och tre hundar. Gärna vill man ju att de ska sitta fint tillsammans, ha tomteluvor och glitter och kanske tom hålla en lykta i munnen:) Nu med två barn till också så blev nog mina förväntningar lite i högsta laget. här har jag lyckats få dem i samma rum iallafall...

 

På sista tiden har vi skaffat ett akvarium, jag har börjat en massörutbildning, jag har omvandlat köket till fotostudio och Jul-fotat 6 familjer. bakat lussebullar och pepparkakor, inskolat Aina hos dagmamma ett par dagar i veckan. Nästan fått klart staketet(Fortfarande) .samt pusslat och pysslat. Elvis Kryper i raketfart och ställer sej upp med stöd, äter allt och drar i allt så dem största tiden går åt till att uppvakta honom.

Hundarna finns hela tiden mitt ibland oss och är så snälla och rediga. Om nån ramlar och slår sej springer dom fram och bekymrar sej, Mira håller såklart koll så att det inte var nån av de andra hundarna som gjorde barnet nåt. Gråter någon så ylar hundarna i högan sky. Inget ovanligt att Elvis börjar gråta, sen Aina sympatigråter och sen ylar hundarna... dom är så förtjusta i barnen men man får ju passa hela tiden så att barnen inte nyps eller att hundarna pussar7 rengör ihjäl barnen. leksaker tuggas upp och golven svabbas av hundtungor flera ggr dagligen. ja så lever livet här förtillfället.

 

Isor väntas bli pappa till minst 5 valpar i början av Januari. Dom uppföds av Maria Cronqvist i Eldsberga.🙂

 

Jag brukar alltid skicka julkort till er valpköpare men iår har det inte blivit av...

jag vill passa på att tacka för alla fina julkort vi har fått och vill säga att

jag inte glömt er och jag önskar er en riktigt trevlig jul allihopa. tack för att ni finns och för att ni tar så väl hand om era hundar ❤

Dela den här sidan

...

19. dec, 2014

GOD JUL från oss !!!

19. dec, 2014

...

19. dec, 2014

...

19. dec, 2014