R.I.P Isor

17. dec, 2016

Vår älskade änglarnas isor hjärtekross är i hundhimlen 💔 Han fick återigen problem med urinsten och blev hastigt mycket dålig. vi och hans foderfamilj sörjer mycket. han blev endast 5 år.   Han led av en mycket ovanlig sjukdom som heter cystinuri. det är en njursjukdom somger urinsten och man får problem med att kissa.ni som har valpar efter isor var extra uppmärksamma eftersom det är en ärftlig sjukdom. Alla hundar får det inte och är inte avelsbärare men man bör vara extra försiktig med avlandet.

Isors son Håkan står på uppväxt och han kommer att dna testas i framtiden för att se om han är avelsbärare innan han kan gå i avel.

Dela den här sidan

Grattis Mira 10 år!!

30. nov, 2016

Det firades med att konstatera att hon är frisk för ca 4000kr🙂

Miras ögon såg så konstiga ut i lördags, de var röda och rann och kunde knappt öppnas. hon har även varit lite låg och druckit mycket vatten så jag blev orolig att hon hade nån allvarlig infektion eller livmoderinflammation..... Hon blev frisk redan på hemvägen. massor av prover tagna och hon verkar helt frisk. bara några kristaller i gallblåsan som jag ska hålla koll på.❤

Höstmys

10. nov, 2016

Bus inne

10. nov, 2016

Bare lille Ior kvar nu

10. nov, 2016

Han åker på Lördag till sin nya familj. ❤