Jina och Mira

14. dec, 2017

De busar alt som oftast med varann. men det märks att Mira börjar bli till åren nu. nyss fyllde hon 11 år . men fortfarande hoppig och sprallig som en ettåring, lite gråare och lite dimmagare på ögonen bara.  Allt är bra med oss. även om kenneln stått lite stilla ett tag nu. till vinter vår 2018 planerar jag kull efter Maja och Håkan, samt Jina och obestämd hane. hoppas på många fina valpar nu:)❤

Dela den här sidan

Birja

14. dec, 2017

Alfons på besök

14. dec, 2017

Alfons och Jina Busar ihop dagen efter röntgen. båda har nu röntgats. Tyvärr har alfons HD C och Jina måste röntgas om eftersom röngenplåtarna inte blev godkända pga någon mm. så det får vi göra i januari.

För få anmälda i år

5. sep, 2017

Tyvärr verkar det vara alldeldes för få som kunde den 23 sept så valpträffen är inställd i år. Jag får återkomma om ett nytt datum nästa vår/sommar. Ha en riktigt skön höst allihopa.

Valpträff 23 september!

30. aug, 2017

Välkomna till årets kennelträff LÖRDAGEN DEN 23 SEPTEMBER -2017 🤪 Den kommer att ske här på kållandsö på Läckö strandgård (som vanligt;) 

Anmäl er så fort ni kan!! till min mail bojan3690@gmail.com eller via telefon /sms 0763 500013

Vi kommer att träffas kl 12 för tipspromenad och prova på olika hundaktiveringar, korvgrillning och fika.

Hundpsykologen Ulrika månsson kommer och lär ut bra aktivering för hunden och får oss att prova på lite olika saker.

Sedan äter vi middag ihop på restaurangen vi som vill och har möjlighet. återkommer snart om prise och buffé innehåll.😋

Dagen kostar inget och jag bjuder på korv och fika men middag och ev övernattning betalar ni själva. Övernattningen bokar ni själva också. Har ni allergier eller spec kost så meddela mej i god tid.

Det finns övernattning för de som vill och behöver det. både camping, husbilsplatser, och vandrarhemsrum finns.  www.lackostrand.se 

Denna träff håller jag vartannat år och den är för samtliga som har köpt valp från mej , har en foderhund eller äger fäder till kullarna. Hoppas ni kommer med!