Gästbok

SKRIV GÄRNA EN LITEN RAD!!!

E-post Webbsida 20. nov, 2009

Lena

Tack för inlägget i min gästbok. Det var roligt att titta runt på din sida. Lycka till i framtiden!
Lena med Skorpan

E-post 19. nov, 2009

Zilla

GRATTIS MIRA på din 3års dag önskar vi på Annedal.

E-post Webbsida 17. nov, 2009

Anneli Härell

Hej Blåsippan!
Vilken fin sida och vilka fina tjejer du har. Själv har jag två härliga gårdis grabbar. En underbar ras är det. Så roligt att upptäcka "nya" sidor att surfa runt på då det är ett stort intresse vi alla delar.
må så gott/ anneli med grabbarna bus

E-post Webbsida 9. nov, 2009

Camilla B. Karlsen

Hei,
Så fin hjemmeside du har og fine hunder! :)
Mvh Kennel Lille-Lo

E-post Webbsida 1. nov, 2009

Catarina Tengstrand

Hej! Tittade in på er hemsida, läste om eran Spike:(
Jag råkade ut för samma sak i augusti. Min lilla dvärgschnauzervalp på sex månader blev så illa biten över nosen så jag fick avliva henne. Vet vad ni har gått igenom. Jag har en ny valp nu som hjälpt mig genom sorgen:)
Mvh Catarina

E-post Webbsida 18. okt, 2009

Ängla

Skickar en liten hälsning kolla in vår blogg där vi busar med alla hundar :-) kram från Ängla!

E-post 16. okt, 2009

Helen

Hej Linnea! Fy va tomt det va utan Mira i torsdags när vi gick en snabbis innan affär tittning men hoppas jag får ta henne på prom nästa vecka krmais från Miras prom kompis :)

E-post Webbsida 8. okt, 2009

Gun Legler

Hej!
Till er som deltagit i utlottning förut vill jag bara nämna att jag lottar ut fyra dubbelvikta kort: "Love feels..." på min blogg. Läs under TÄVLINGAR på min sida. Dragning 14/10.
Naturligtvis är alla välkomna att deltaga. Lycka till/Gun

E-post Webbsida 6. okt, 2009

Gun Legler

Hej! Ville titta lite på de nya exempelsidorna, klickade på denna först och blev handlöst förälskad i första bilden, helt underbar!! Hela sidan är jättefin!
Välkommen att kolla min, jag gör djurporträtt, även barn. Hälsningar/Gun

E-post Webbsida 29. sep, 2009

Iris

Hejsan, tack för titten och beröm :-) Hade en mycket trevlig stund när jag kikade runt på din sida, dansk-svenska gårdshunden verkar vara en himla käck hund att leva med... jag är ju lite svag för de med de bruna/leverfärgade nosarna... vi syns nästa fredag!

E-post Webbsida 29. sep, 2009

Ulrika Hellberg

Hej!
Vad härligt ni bor! Jag vill också ut på landet, men det dröjer i alla fall minst 5 år till... Och jättefina hundar, gillade speciellt Otto. Kavat liten kille ser det ut som.
Ha det så gott så syns vi på föreläsningen
Hälsn
Ulrika

E-post Webbsida 21. sep, 2009

Erika & Kent @ Stolta Ebbas

Tack för Din hälsning i vår gästbok. Javisst är han fin lille Frej, det är därför vi inte släpper iväg honom till vem som helst. ;o)

Du är SÅ välkommen till DSG Skaraborgs träffar & andra arrangemang, synd att du inte kunde komma nu sist. Det är ju bra mycket bättre att träffas, ha trevligt och kunna samarbeta...
VÄLKOMMMEN önskar vi på Stolta Ebbas kennel och Lina & Stina från DSG Skaraborg!

E-post Webbsida 20. sep, 2009

Maria

Hej!Vi är en familj som är väldig intresserad av att köpa en dansk svensk gårds hund. Våran önske mål är att det ska vara en tik valp, trefärgad. Vi planerat att vi får hem valpen farmåt våren (efter påsk) om det går. Hoppas att ni hör av er till oss. Vi har läst mycker om rasen i alla fall och det verka en trevlig ras och den verka vara bra för oss. Vad är det för pris. Vi vill gärna vara ute i god tid för planing.


Mvh. Maria.

E-mail: cool_mossa75@hotmail.com
Hjemmeside: www.123minsida.se/Mariaa

E-post 16. sep, 2009

Peer

Hej mamma och syskon!
Vill bara berätta att jag har funnit mig tillrätta här och kommer att trivas jättebra hos husse Peer och matte Ann-Sofie.Jag har också tjuvlyssnat på dom ,och dom säger till varandra, att dom är jättelyckliga att jag har flyttat in till dom. Jag har en egen liten sovplats bredvid husses säng och en natt när jag var lite ledsen var det lätt för husse att lyfta upp mig i husses säng, så att vi båda kunde sova riktigt ordentligt.Husse säger att det var en engångsföreteelse,men jag tror att det säkert kan komma fler tillfällen.Igår var jag ute i husses lilla växthus och grävde jättemycket och husse sade ingenting till mig,men jag hörde att han sa till matte att han ändå skulle gräva om till våren,så han hade låtit mig hållas. Jag tror att husse vill lära mig datorn, för jag får alltid sitta i hans knä när han sitter vid datorn. Som nu till exempel.Jag gillar dock mest när jag bara får sitta i hans knä och bli smekt.Då sover jag så jättegott och då tycker husse och matte att det är jättelugnt.Dom kallar mig ibland för "lilla turbon "för att jag sätter sån fart runt i köket eller på gräsmattan, när jag jagar mina leksaker.Husse och matte tycker att jag är en så lugn liten Frasse för jag är inte ett dugg rädd när det skrammlar lite runt omkring som när matte plockar ur diskmakinen eller husse klampar i trappan till exempel.När jag har sovit ,eller efter att jag har ätit, så brukar dom lyfta ut mig i trädgården under en stor tall, och då vill jag gärna kissa och också göra det andra.Då säger dom alltid "duktig Frasse" precis som om det skulle vara så märkvärdigt.Jag försöker ialla fall "spara"mig till dessa tillfällen.Svårast är det på natten,för jag vill ju inte jaga upp dom i sömnen, men jag har varit tvungen alla nätter jag varit här.Och det är nu fyra nätter. Häromdagen tog jag tag i en toarulle och rullade ut den, tio meter sa husse, men ingen blev arg utan de skrattade bara.Tänk så lätt det är roa dom.Jag kanske gör om det vid tillfälle. Nu skall jag strax sitta i husses knä,för att han skall titta på en gammal film på TV, som inte intresserar mig,men jag får sova och vad vet jag, kanske husse också.
Hälsa alla och kram från Frasse

E-post Webbsida 14. sep, 2009

Marie kennel Pousoda

Hej alla Blåsippor hoppas att nihar det bra.... vi kommer snart och hämtar dig Ängla nu när vi är hemkommna från Kreta..... Kezzy fick 6 mkt fina valpar med vackra bläsar o färger så vi är så stolta så..... kramiz!!

Senaste kommentaren

13.06 | 09:04

👍

13.06 | 08:19

Rääta rubriken Fettyror, ska vara fettsyror

10.05 | 10:37

Hej vår blivande valp! Vi är så upprymda över att du ska komma och vara en del av vår familj. Vi kommer att ge dig massor av kärlek och respekt.

06.05 | 14:08

Grattis till fina valpar! Att de fått bakklor kommer från gamla linjer bakom Stolta Ebbas Irminsul Of Sweden (såg att du ”glömt” hans kennelnamn).
Lycka till med kullen,
Erika@kennel Stolta Ebbas

Dela den här sidan