22. jul, 2015

sommar större hundflock och skogspromenader.

6 hundar har vi nu boende på blåsippebacken🙂 verkligen intressant att studera flocken. nu är dom alla vänner men det var lite gruff innan alla visste sin plats. 

Dom har alla lärt sej jättemycket av att umgås i flock. och det har varit nyttigt för mej med. Det blir så viktigt med varje hunds egentid, ordentliga promenader och mat på bestämda tider för att få harmoni., inget tiggande eller hoppande upp i knät i tid och otid längre.

 

Barnen  är mitt ibland oss och det funkar. men Elvis vill gärna busa lite hårt med dom bara för att reta mej när jag ser. men jag håller benkoll. 

Twixi och Nelli ( min väninnas ullmattor😉) var lite rädda för barn i början men inte alls längre. inte ville dom gå några längre rundor heller men nu följer de gladerligen med ända upp till 7 km rundorna.

Deras korta ben gör att de får halvspringa lite med men det går bra sålänge vi inte går i snåriga skogar.

 

Lite extra tittar folk på mej när jag går med dubbelvagn och 6 hundar kopplade runt magen på landsvägen😙

 

Maja är boende hos oss ett tag nu. Än vet jag inte om hon är dräktig, det har bara gått tre veckor sen parning. Hon är helt underbar och passar jättebra in i flocken. jätte snäll och älskar barnen också. Hon är mjuk i sättet och alltid glad och påhittig.

 

Ha en skön sommar!! Glöm inte anmäla er till kennelträffen. är någon intresserad av valp från oss i höst är det bra att höra av sej så snart som möjligt. 07635000 13