8. jun, 2015

Utställning vänersborg 7 Juni.

 

Vi slapp regn idagLer stort men stormvindar bland 1000 hundar och hälften så många tält..  Vi fick heller inget tält över oss men det var nära.

  Dock en halv berner sennen  i kaffet eftersom vi satt mitt i vindriktningen när hundarna i ringen brevid blev borstadeGillaBlinkar

Blåsippebackens Hilmer och Håkan fick idag very good Cool. dom skötte sej utmärkt och fick jättefin kritik. dock är de fortfarande lite unghundaktiga och måste grova(bonna) till sej lite. men det kommer. jag är så nöjd:)

Maja(superdupers Lajka fick också very good Cool.Det var det jag hoppades på!                 lite högställd baktill och för långt nosparti annars bra kropp, fin kritik och skötte sej galant trots att vi inte har tränat nånting.

En del bus blev det både före och efter. sen gick jag och maja spåret i Råda så nu sover hon nog riktigt skönt hemma hos sej igen.

 

Jag är glad och meddelar härmed att vi kommer att para Isor och Maja i början av augustiHjärta

 

Mira leker igen och skendräktigheten börjar så smått avta.. hon är outtröttlig på att hämta boll som jag kastar. samma boll som hon varsamt bar i munnen och som hon  skulle dia senast igår....