Bojan är numera en ängel . Hon gick bort i Okt -16.  12,5 år gammalKrossat hjärta

Futtentorpets Bojan som är vår första hund, född april 2004. 
Köpt från futtentorpets kennel i vänersborg.
Hennes reg nummer är S35593/2004.
Hon är utställd  vänersborg  2005  Junkl 1:a HP
Inoff utst axvalla dec 2009. Ökl 1:1  HP.
Inoff utst  kvänum  Ökl 2:a
Hd A/B
Patella UA
Ögonlysning UA
36 cm mankhöjd
Avkommor: 16

OM BOJAN

Hon är en otroligt tillgiven,lugn och mjuk tjej med ett mycket feminint utseende, skäller nästan aldrig, har inga vakttendenser men älskar att spåra och jaga. Hon är främst inriktad på sork men jagar gärna även bort rådjuren och hararna här om hon får chansen.
Hon är också tokig i våra ekorrar på tomten och hennes största önskan är att kunna klättra i träd.
Bojan går alltid emellan när några bråkar eller skojar för att lugna ner, hon älskar närkontakt och kel och vill alltid sitta i knät eller ligga under täcket hos en.
Hon är mycket uppmärksam och gör allt för att behaga och vara lydig matte och husse. har hon gjort något fel så vet hon det direkt och kommer krypandes fram utan att man ens behöver höja rösten till henne.
Det bästa hon vet är springa lös i skogen eller på en ö i skärgården, där brukar hon plocka vasstrån och pinnar och lägga i olika högar och formationer som ett oförståeligt konstverk. skulle hon inte vara hund skulle jag skulle jag säga att hon har stora konstnärsintressen/talanger;)
Hon älskar att bada och åka fort både båt moped och bil (gärna med huvet utanför rutan) och hon går bra ihop med andra hundar och blir direkt vän med nya människor.
Bojan är våran stamtik.
Hon har parats med Leonberget`z shakespear is back "ville" , Solskåbacka high speed "spike" och Nordbrennas Birger blomstrer best.
Hon har sammanlagt fått 16 avkommor och är idag pensionär  Ler

Bojan 8 år. 2012