30. okt, 2013

Snart 7 veckor

Snart 7 veckor!!! Imorgon blir det vägning och kloklippning och avmaskning igen 🙂

Nu har jag lagt ut lite nya foton under Mira Isor valpfliken.

 

Oj,Oj Inte långt kvar nu... i veckan som gått har vi varit utomhus nästan varje dag, 2ggr utomhus och en gång vardagsrumsbus om dagen har det blivit, förutom i måndags då det var städ-dag och de fick vara inlåsta hela dagen i sin inhängnad...Det blev ett jä..la liv, dom började tjuta och skrika redan kl 06.. dom fick leksaker , tuggben och godis men inget hjälpte..

skönt att jag har en sån ljudlig dammsugare, och så fick jag spela radion lite högre.

 

Alla valparna mår fint och är superbusiga. tänderna är sylvassa!! Igår bet Harry mej i tån så att jag började gråta,ha,ha!! Jag skulle rädda Aina från att bli hundmat på golvet och blev själv anfallen av sju stycken om fötterna... inte så lätt att flytta på sej då 😮

 

Annars är det bäst att sitta i soffan och se på när de röjer runt... tacka vet jag sommarvalpar somkan vara ute hela dagarna..

Bojan busar en del med dem men Birja tycker fortfarande att de är lite otäcka, en stund går bra och gärna med en i taget.

Människor är här varje dag, både barn, tonåringar och gamla så de får vänja sej vid alla sorter.Dom får även vara ute en och en och vänja sej vid att vara utan sina syskon en stund.

Det tycker de allra bäst om🙂